B-Lite implantaten nu verkrijgbaar te Beclinic.

B-Lite borstimplantaten combineren bekende en klinisch bewezen materialen op een innovatieve manier om een natuurlijk volume, gevoel en natuurlijke sterkte te creëren met een minimaal gewicht.

B-Lite prothesen zijn verkrijgbaar in getextureerd of gladde oppervlakte, rond of anatomisch in laag, medium, hoog en extra hoog profiel.

https://www.youtube.com/watch?v=HwmCVp7lecI

Voor meer informatie contacteer [email protected]

 

General Data Protection Regulation (GDPR): privacy policy.

Vanaf 25 mei 2018 verandert de wet rond privacy. Dit betekend dat u als patiënt meer controle heeft over wie informatie over u bewaart en van wie u informatie krijgt.

Bij Beclinic en Hair2Beclinic gaan we uit respect voor uw persoonlijke levenssfeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen.

Uw gegevens worden in geen enkel geval verkocht of afgestaan aan derden en worden veilig opgeslagen in een versleutelde database.

Waarvoor worden uw gegevens dan wel gebruikt?

-          Om u te contacteren via mail, sms-bericht, telefonisch of per gewone post

-          U een reminder te sturen van uw volgende afspraak (postoperatieve controle, jaarlijks bezoek, wijziging afspraak, doorsturen gevraagde informatie.)

-          Een afspraak te verplaatsen

-          U te contacteren in geval van een recall.

-           

Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden (vb. het sturen van reclame voor cosmetische producten) tenzij u te kennen gegeven hebt daar expliciet mee akkoord te gaan.

Wij verbinden ons ertoe om de gegevens up-to date te houden en foutieve of onvolledige gegevens te verwijderen of aan te passen.

Alle personen die onder ons gezag handelen zullen slechts toegang hebben tot de gegevens die zij nodig hebben voor de uitoefening van hun taken.

 

U hebt te allen tijde het recht om uw gegevens te laten aanpassen of verwijderen. Dit kan door een eenvoudige mail naar [email protected]

 

Met vriendelijke groeten,

Het Beclinic team.

 

 

XXL BORSTIMPLANTEN

Beclinic biedt u ook op maat gemaakte XXL prothesen aan tot 2000cc.

Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst: [email protected]

nieuwe website: WWW.HAIR2BECLINIC.BE

Geachte Patient,

 

Ik heb het genoegen u mede te delen dat BeClinic haar gloednieuwe afdeling heeft geopend: HAIR CLINIC. Een afdeling met de allernieuwste uitrusting, volledig gewijd aan haartransplantaties.

 

HAIR CLINIC is ontstaan uit een partnerschap tussen een groep specialisten die al meer dan 15 jaar ervaring hebben op dit gebied en mezelf, Frank Plovier, plastisch chirurg.

 

Deze nieuwe eenheid kadert in de globale benadering die BeClinic voorstaat: een geruststellende ontvangst, een gepersonaliseerde service en de meest recente spitstechnologie voor de patiënten en patiëntes die een verbetering van hun zelfbeeld, en dus van hun zelfvertrouwen, nastreven.

 

Voor een chirurg betekent een haartransplantatie een prachtige uitdaging, ergens tussen kunst en heelkunde. De chirurgische behandeling van alopecie door middel van micro-transplantatie vergt ervaring, uithoudingsvermogen, passie, creativiteit en uiteraard fijne manuele vaardigheden. Onze taak bestaat erin om de patiënt een esthetisch verantwoord en duurzaam resultaat te bieden dat zo natuurlijk mogelijk oogt, en volledige tevredenheid te verschaffen.

 

Capillaire chirurgie wordt meestal gevraagd voor de hoofdhuid. Andere lichaamsdelen kunnen echter ook met micro-transplantaties weer aangekleed worden: baard, snor, wimpers, schaamstreek. Deze techniek maakt het bovendien mogelijk om sommige littekens te verbergen, zoals littekens die achterblijven na een schisiscorrectie, een brandwonde of een face- of bodylift.

 

Ik ben overtuigd van uw expertise in het zoeken naar de beste oplossingen, afgestemd op de vragen van uw patiënten over hun haaruitval of andere haarproblemen in brede zin. Indien u van mening bent dat mijn inzet een plaats kan vinden in uw waaier aan therapeutische oplossingen zou ik zeer graag de betreffende patiënten ontvangen en hen adviseren conform hun verwachtingen.

 

Uiteraard zou ik u ook zeer graag in BeClinic ontmoeten indien u dit wenst, of u telefonisch ontvangen op 02/3099000, om u de oplossingen die HAIR CLINIC biedt uitvoeriger voor te stellen.

 

Met de meeste hoogachting,

 

Dokter Frank Plovier

Plastisch Chirurg. 1-09267-52-210

 

+32 (0)2 3099000